İLETİŞİM USTASINDAN ÇIRAKLARA ÖĞÜTLER

İLETİŞİM USTASINDAN ÇIRAKLARA ÖĞÜTLERz

Turizm Aktüel Dergisinin Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Hasan Arslan, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileriyle “İletişim Sektörüne Genel Bir Bakış” isimli söyleşide buluştu.

7 Ekim 2016 Cuma günü İKÇÜ Ana Yerleşkesinde gerçekleşen buluşmada gazetecilik ve iletişim sektöründeki deneyimlerini öğrencilere aktaran Arslan, gazete satıcılığından dergi patronluğuna nasıl ulaştığı, gazeteci olmanın zorlukları ve bir gazetecinin sahip olması gereken mesleki donanımlar hakkında konuştu. Öğrencilerin iletişim sektörünün geleceğine ilişkin sorularına da cevap veren Arslan, dijital yayına geçişin önemini vurguladı.

Öğrencilerin sorularının ardından İKÇÜ Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Burcu Öksüz’ün plaket takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.